Sportplezier voor jou!


Sportplezier voor jou! is sport voor kinderen die snel overprikkeld kunnen raken. Dit kan door drukte in je hoofd of doordat je gevoelig bent voor wat anderen denken en voelen. Bij Sportplezier voor jou! is er extra aandacht, rust en een fijne sfeer.

We werken in kleine groepen van maximaal 8 kinderen. Zo kun jij samen met andere kinderen succesjes opdoen in sport en bewegen. Het belangrijkste is dat jij sportplezier hebt samen met je leeftijdsgenoten.

Ben je tussen de 7 en 10 jaar, dan kun je meedoen aan Sportplezier voor jou! We ontdekken dan samen waar jij goed in bent. We zorgen vooral voor veel spel- en sportplezier.

Wat heeft Sportplezier voor jou! te bieden?

Elke woensdagmiddag is er een uurtje Sportplezier voor jou! in het Kulturhus Beek (Roerdompstraat 6, Beek-Ubbergen). We starten met twee gratis proeflessen, zodat we gezamenlijk kunnen kijken of het bevalt. Wil je vervolgens lid worden? Dan krijg je een kennismakingsgesprek samen met je ouders. We praten over wat voor jou belangrijk is tijdens Sportplezier voor jou!

Sportplezier voor jou! wordt verzorgd door Lise Groot Koerkamp. Lise heeft veel werkervaring met prikkelgevoelige kinderen. Ook heeft Lise een passie voor sport en bewegen.

Dit sportaanbod is een initiatief van Sportstimulering Berg en Dal, Uniek Sporten en Lise Groot Koerkamp.

Meer informatie

Heb je interesse en wil je meer weten? Stuur dan een email naar info@krachtvansamenspel.nl.