Over Lise

Voor mij zijn kinderen prachtige en liefdevolle wezens. Elk kind is in de kern goed. Met mijn persoonlijke en betrokken manier van begeleiden zoek ik naar de veerkracht van het kind en de ouders. Zo kunnen zij samen bouwen aan een leven met plezier en liefde. Dat is voor mij de Kracht van samenspel.

Even voorstellen

 

Mijn naam is Lise Groot Koerkamp. Ik ben een vrolijke en gevoelige vrouw van 35 jaar. Samen met mijn man heb ik twee meiden thuis. Zij zijn voor mij een grote inspiratiebron, waardoor ik nog meer liefde voor het leven ben gaan voelen.

 

Al mijn hele leven ben ik graag buiten. Ik geniet van een boswandeling of een wandeling door de Ooijpolder, de geur van de bomen, de blauwe lucht, maar ook met een outdoor jack aan wandelen door de regen. In de natuur vind ik rust en ik laad op.

 

Ook mijn kinderen genieten van de schoonheid van de natuur. Ze komen bij zichzelf en verwonderen zich over de kleine dingen. Daarom besloot ik mijn werk meer in te richten op een manier zoals die echt bij mij past: in de buitenlucht!

Mijn visie

 

Als therapeut en begeleider werk ik graag met kinderen en jongeren. Zij zijn voor mij puur, gevuld met liefde en ze gaan met verwondering, wijsheid en fantasie de wereld in. Kinderen zijn voor mij de pareltjes die de wereld mooier maken.

 

Als kinderen in de knel raken, om welke reden dan ook, raakt de eigen wijsheid wat verborgen. Er is voor mij niets mooier om samen met het kind op zoek te gaan naar de veerkracht die het kind en de ouders altijd in zich hebben. Samen met kind en ouders bouw ik aan een stevig fundament, waarbij zij meer plezier en liefde ervaren.

 

De wijze waarop ik het liefst werk is op maat, met veel persoonlijke aandacht, een open en betrokken houding.

Mijn opleidingen en werkervaring

 

* Opleiding Psychomotorische Therapie en Bewegingsagogie Hogeschool Windesheim, afgerond in 2010.

* Training Sherborne Bewegingspedagogiek, afgerond in 2018.

* Deelgenomen aan Premaster Pedagogische Wetenschappen, 2016-2018.

 

Verder heb ik verschillende studiedagen, congressen en trainingen gevolgd gerelateerd aan de jeugdhulpverlening.

 

Ik heb voor kleine praktijken en grote organisaties gewerkt. Bij Koninklijke Kentalis heb ik  werkervaring opgedaan en later heb ik me steeds verder gespecialiseerd in het werken met kinderen en jongeren met een communicatieve (meervoudige) beperking.

 

Sinds 2015 ben ik eigenaar van Kracht van samenspel.