Over Lise


Mijn naam is Lise Groot Koerkamp. Ik ben opgegroeid in een klein dorpje, nabij de Hanzestad Deventer. Daar is ook mijn passie voor bewegen en sport ontstaan. Ik houd erg van hardlopen, yoga en ik maak graag een (berg)wandeling. Sinds 2013 ben ik woonachtig in Nijmegen.

Mijn hart ligt bij het werken met kinderen, jongeren en gezinnen. Ik vind het fijn om iets voor hen te betekenen. Samen op weg gaan, en kijken welke wensen er zijn en hoe we deze het beste kunnen realiseren. Hierbij vind ik veiligheid, vertrouwen, maar ook speelsheid en plezier belangrijke waarden. Ik heb veel waardering voor de wijze waarop kinderen, jongeren en ouders zich durven open te stellen en bereid zijn om samen op weg te gaan.

Opleiding en werkervaring

In 2010 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Psychomotorische Therapie en Bewegingsagogie. Vervolgens heb ik deelgenomen aan verschillende cursussen en workshops gerelateerd aan de kinder- en jeugdhulpverlening, waaronder Sherborne bewegingspedagogiek, systemisch werken en Brain Blocks.

Op werkgebied heb ik ruim vijf jaar ervaring als psychomotorisch therapeut en groepstrainer bij Koninklijke Kentalis. Hier heb ik mijn expertise in het werken met kinderen en jongeren met een communicatieve beperking vergroot. Momenteel ben ik werkzaam in mijn praktijk Kracht van samenspel waar ik gezinnen begeleid met uiteenlopende problematiek. In mijn werk staat een goed contact, betrokkenheid en duidelijkheid centraal. Om mijn deskundigheid en talenten te ontwikkelen heb ik een supervisietraject gevolgd bij een gecertificeerde supervisor.